Ilmoittaudu mukaan alueelliseen työeläkekouluun

Työeläkevakuuttajat Tela, SAK, Akava ja STTK järjestävät yhteistyössä kahdeksan alueellista työeläkekoulua syys- ja lokakuussa 2018. Kiertue alkaa Tampereelta 5.9.2018 ja päättyy Rovaniemelle 24.10.2018. Muut kiertuepaikkakunnat ovat Turku, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Lahti ja Oulu.

Työeläkekoulut on tarkoitettu palkansaajajärjestöjen luottamushenkilöille, työsuojeluvaltuutetuille, liittojen toimihenkilöille ja hallinnon jäsenille, aktiiveille sekä jäsenille. Työeläkekoulut ovat osallistujille maksuttomia (järjestäjät eivät korvaa mahdollisia matka- tai majoituskuluja).

Työeläkekoulujen teemana ovat työeläkekuntoutus ja työurien pidentäminen. Saat vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi työeläkekuntoutus on menestystarina?
  • Jos työkyvyttömyys uhkaa, kenellä on oikeus työeläkekuntoutukseen?
  • Miten vakuutuslääkäri arvioi työkykyä?
  • Miksi arviointi ei välttämättä kohtaa oman lääkärin arvion kanssa?
  • Miksi työurien pidentämistä tarvitaan?

Lue lisää ja ilmoittaudu.