Teollisuusliitossa avoinna olevat työpaikat

Sopimusasiantuntija

Hyväntuulinen asiantuntijaporukkamme kaipaa täydennystä kemiansektorin sopimusasiantuntijan monipuoliseen työhön! Emme etsi leipäpappia vaan ”kenttätykkiä”, sinua joka intohimoisesti haluat edistää suomalaista työelämää!

Työssäsi vastaat kemiansektorin sopimusalojen, erityisesti kumiteollisuuden työehtosopimuksen piiriin kuuluvista edunvalvontatehtävistä sekä kehität aktiivisella otteellasi alojen sopimus- ja työympäristötoimintaa. Vastaat kumiteollisuuden valtakunnallisesta järjestötoiminnasta. Osallistut alan työehtosopimusneuvotteluihin ja vastaat kumiteollisuuden työehtosopimuksen erityisasiantuntijuudesta.

Sinulla onkin kemianalojen työehtosopimusten syvällinen tuntemus. Arvostamme erityisesti kumiteollisuuden tes-osaamistasi. Olet kuin kotonasi neuvottelupöydän ääressä ja etsit aktiivisesti ratkaisuja hankalissakin tilanteissa. Erinomaiset vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot ovat myös keskeisiä onnistumistekijöitä tehtävässä. Sanomattakin on selvää, että sinut tunnetaan hyvänä ja reiluna työkaverina, joka tuntee omakseen jatkuvan kehittymisen ja uudistumisen ideologian.

Tukikohtasi on Hakaniemessä, mutta työskentelet ympäri Suomea. Tarvitset siis omaa autoa kulkemiseen.

Valituksi tulevalle takaamme mielenkiintoisen työtehtävän, joustavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Kiitoksena työpanoksestasi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Odotamme hakemustasi viimeistään 3.3.2019.

Lisätietoja kertoo sektorinjohtaja Toni Laiho puhelimitse 050 303 9272 keskiviikkona 20.2. kello 9–12 ja torstaina 28.2. kello 17–19 tai sähköpostitse [email protected]

Lue lisää ja hae

Viestintäsihteeri

Oletko ripeä, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja ratkaisukeskeinen sekä aikaansaava ammattilainen? Hallitsetko hyvin tavallisimmat toimisto- ja Adobe-ohjelmat? Onhan sinulla erinomainen kirjallinen ilmaisutaito? Oletko innokas oppimaan ja kokeilemaan uusia asioita? Olethan sosiaalisessa mediassa kuin kotonasi?

Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, olet kenties etsimämme henkilö viestintäsihteerimme vanhempainvapaan sijaiseksi toukokuun alusta lähtien.

Viestintäsihteerinä toimit Teollisuusliiton viestintäyksikön verkkoviestinnän ja markkinoinnin assistenttina. Osallistut myös tuottamiemme sisältöjen suunnitteluun ja päivittämiseen. Tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä kaikkien liiton yksikköjen, aluetoimistojen ja työttömyyskassan kanssa.

Jos innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 4.3.2019.

Lisätietoja voit kysyä viestintäpäällikkö Kirsi Törmäseltä puhelimitse torstaina 14.2. kello 9–11 ja keskiviikkona 27.2. kello 12–14 (puh.040 500 1603) tai sähköpostilla ([email protected]).


Teollisuusliitto ry on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Liittoon kuuluu noin 220 000 jäsentä, jotka työskentelevät 34 sopimusalalla. Keskeisimpänä tavoitteenamme on parantaa työehtoja neuvottelemalla ja sopimalla. Meillä on tärkeä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja toimintamme vaikuttaa monin tavoin työntekijöiden arkeen. Tule mukaan innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan joukkoomme edistämään hyvää työelämää.

Lue lisää ja hae

Aluetoimitsija, Vaasa (määräaikainen)

Etsimme joukkoomme Vaasaan positiivista, motivoitunutta, rohkeaa ja ennakkoluulotonta tyyppiä - sinua, joka olet valmis oppimaan uutta ja jakamaan osaamistasi!

Sinulla on kokemusta työelämän ja ay-liikkeen järjestötoiminnasta ja edunvalvonnasta. Sinut tunnetaan ratkaisukeskeisyydestäsi ja erinomaisista neuvottelutaidoistasi. Ihmisten kanssa toimiminen on sinulle helppoa ja luontevaa. Pystyt kommunikoimaan ruotsin ja englannin kielellä. Kaiken lisäksi olet kiva työkaveri.

Aluetoimitsijan työ on monipuolista ja vaihtelevaa - kahta samanlaista päivää ei ole. Pääasialliset työtehtävät liittyvät jäsenten työsuhdeasioiden hoitamiseen, ammattiosastotoiminnan tukemiseen ja työpaikkojen järjestämiseen. Työpäivät ovat epäsäännöllisiä ja ajoittain myös viikonloput kuluvat työn merkeissä. Alueella sutjakasti liikkuminen edellyttää oman auton käyttöä.

Valituksi tulevalle takaamme mielenkiintoisen työtehtävän, joustavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Kiitoksena työpanoksestasi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Toivomme, että pystyt liittymään joukkoomme mahdollisimman pikaisesti. Määräaikaisuus kestää vuoden 2019 loppuun asti.

Jukalta 15.2., 18.2. ja 22.2. (Jukka Seppälä, aluepäällikkö puh. 0400 878 395 tai [email protected]).

Lue lisää ja hae