Teollisuusliitossa avoinna olevat työpaikat

Sopimusasiantuntija

Teollisuusliitto hakee sopimusasiantuntijaa teknologiasektorille

Etsimme järeää ammattilaista teknologiasektorin sopimusasiantuntijaksi täydentämään osaavaa porukkaamme. Tehtävässä vastaat sektorin moninaisista edunvalvontatehtävistä sekä kehität näkemyksellisellä otteellasi sopimus- ja työympäristötoimintaa.   Vastaat myös sopimusten valvontaan ja soveltamiseen liittyvistä tehtävistä.

Sinut tunnetaan erinomaisena yhteistyökumppanina. Ratkaisukeskeisyys ja hyvä paineensietokyky ovat perusominaisuuksiasi.  Olet luonteva esiintyjä ja kirjallinen viestintäkin sujuu vaivatta. Arvostamme englannin ja ruotsin kielen taitoa sujuvan suomen lisäksi.

Valituksi tulevalle takaamme mielenkiintoisen työtehtävän, joustavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvät kehittymismahdollisuudet.

Hae viimeistään 8.8.2021. https://teollisuusliitto.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=58

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiasektorin johtaja Jyrki Virtanen puhelimitse, puh. 040 513 8986 tai sähköpostilla [email protected]  tai sopimusasiantuntija Terho Ihalainen, jonka tavoitat 5.-9.7.2021 puhelimitse, puh. 050 584 1638 tai sähköpostilla [email protected]   

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Liittoon kuuluu yli 200 000 jäsentä, jotka työskentelevät 35 sopimusalalla. Keskeisimpänä tavoitteenamme on parantaa työehtoja neuvottelemalla ja sopimalla. Meillä on tärkeä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja toimintamme vaikuttaa monin tavoin työntekijöiden arkeen. Tule mukaan innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan joukkoomme edistämään hyvää työelämää!

Lue lisää ja hae