Teollisuusliitossa avoinna olevat työpaikat

Aluetoimitsija, Etelä-Suomen toiminta-alue

Teollisuusliitto hakee aluetoimitsijaa Etelä-Suomen toiminta-alueelle

Etsimme joukkoomme positiivista, motivoitunutta, rohkeaa ja ennakkoluulotonta aluetoimitsijaa – sinua, joka olet valmis oppimaan uutta ja jakamaan osaamistasi.

Sinulla on kokemusta ja näkemystä työelämän edunvalvonnasta sekä ay-liikkeen järjestötoiminnasta. Sinut tunnetaan ratkaisukeskeisyydestäsi ja erinomaisista neuvottelutaidoistasi. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti myös kirjallisesti. Kielitaitoasikin tarvitaan: erityisesti englannin suullinen kielitaito on plussaa. Ihmisten kanssa toimiminen on sinulle helppoa ja luontevaa. Kaiken lisäksi olet kiva työkaveri.

Aluetoimitsijan työ on monipuolista ja vaihtelevaa – kahta samanlaista päivää ei ole. Pääasiallisina työtehtävinä ovat jäsenten työsuhdeasioiden hoitaminen, ammattiosastojen- sekä luottamushenkilöiden tukeminen ja työpaikkojen järjestäminen toiminta-alueella. Työpäivät ovat epäsäännöllisiä ja ajoittain myös viikonloput kuluvat työn merkeissä. Alueella sutjakasti liikkuminen edellyttää oman auton käyttöä. Teemme työtä siellä missä jäsenemme ovat! Pääasiallinen työskentelyalueesi on Häme, mutta työtehtäviä voi sijoittua myös muualle toiminta-alueen sisään. Aluekeskuksemme sijaitsee Lahdessa.

Valituksi tulevalle takaamme mielenkiintoisen työtehtävän, joustavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Toivomme tehtävään valittavan aloittavan elokuussa 2023.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.4.2023. https://teollisuusliitto.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=99

Haastattelupäivä on perjantai 14.4.2023 Lahdessa.

Lisätietoja voit kysellä aluepäällikkö Micke Porkalta puhelimitse perjantaina 24.3. kello 13–15 ja 30.3. kello 13–15 puh. 050 337 9451 tai sähköpostilla [email protected]

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Liittoon kuuluu yli 200 000 jäsentä, jotka työskentelevät 35 sopimusalalla. Keskeisimpänä tavoitteenamme on parantaa työehtoja neuvottelemalla ja sopimalla. Meillä on tärkeä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja toimintamme vaikuttaa monin tavoin työntekijöiden arkeen. Tule mukaan innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan joukkoomme edistämään hyvää työelämää! Lue lisää osoitteessa: https://www.teollisuusliitto.fi/


Lue lisää ja hae