Teollisuusliitossa avoinna olevat työpaikat

Rehtori

Etsimme ammattitaitoista ja näkemyksellistä rehtoria Teollisuusliiton ylläpitämään kansaopistoon Murikkaan nykyisen rehtorin eläköityessä. Murikka kehittää, tuottaa ja markkinoi tasokasta aikuiskoulutusta teollisuuden työelämän, työntekijöiden edunvalvonnan ja työyhteisöjen tarpeeseen. Opisto sijaitsee Näsijärven kupeessa, Tampereen Teiskossa.

Rehtori vastaa opiston toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja hallinnosta sekä yhteistyöstä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Hän johtaa opettajakuntaa ja opiston pedagogista kehittämistä sekä osallistuu itsekin opetukseen.

Rehtorimme hoitaa ansiokkaasti tehtäväänsä erinomaisilla vuorovaikutus- ja viestintätaidoillaan, vankalla kokemuksellaan esimiestyöstä ja opetuksesta sekä ymmärryksellään jäsenistömme oppimistarpeista nyt ja tulevaisuudessa. Strateginen ajattelu ja suurten kokonaisuuksien hallinta ja yhtä lailla kädet savessa työskentely ovat osa arkea. Rehtorillamme on jo vahvat verkostot ja kyky rakentaa ja luoda uusia verkostoja tarpeen mukaan. Työssään hän tarvitsee suomen kielen lisäksi myös ruotsia ja englantia.

Valittavalla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto sekä opetushallituksen määrittelemä rehtorin pätevyys tai pätevyys on hankittava mahdollisimman nopeasti tehtävän vastaanottamisen jälkeen.  Ay-liikkeen ja ay-koulutuksen tuntemus ovat olennaisia asioita tehtävän hoidossa.

Työt alkavat toukokuun 2021 alussa tai sopimuksen mukaan.  

Viimeinen hakupäivä on 11.3.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antavat 1. varapuheenjohtaja Turja Lehtonen, [email protected], puh. 0400 535 616 seuraavina soittoaikoina: ke 3.3. klo 15–16 sekä ma 8.3. 15–16.30 ja rehtori Vesa Holappa, [email protected], puh. 050 379 0093 arkisin klo 9–15.

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Liittoon kuuluu yli 200 000 jäsentä, jotka työskentelevät 35 sopimusalalla. Keskeisimpänä tavoitteenamme on parantaa työehtoja neuvottelemalla ja sopimalla. Meillä on tärkeä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja toimintamme vaikuttaa monin tavoin työntekijöiden arkeen. Tule mukaan innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan joukkoomme edistämään hyvää työelämää!

Lue lisää ja hae