Teollisuusliiton Hermes -sovellus

Ajantasaista tietoa Suomessa työskentelystä ja elämisestä. Tärkeää tietoa Teollisuusliiton jäsenyydestä, palveluista ja eduista. Lataa ainutlaatuinen sovellus ja pysy kärryillä oikeuksistasi ja velvollisuuksistasi!

Työntekijöiden ja työnantajien on helppo tarkastaa sovelluksesta oman alan työehdot – esimerkiksi palkkaa, työaikaa tai vapaita koskevat määräykset. Sovelluksessa esitellyt työehdot perustuvat alakohtaisiin työehtosopimuksiin, joita Teollisuusliitto neuvottelee yhdessä työnantajia edustavien järjestöjen kanssa.

Monikielisen sovelluksen kieliversiosta toiseen vaihtaminen helpottaa kanssakäymistä silloin, kun työntekijä ja työnantaja puhuvat eri kieltä.

Sovellus toimii kokonaisuudessaan seuraavilla kielillä: suomi, ruotsi, englanti, ukraina, venäjä, puola, viro, romania ja vietnam.

Tietoa alakohtaisista työehdoista on saatavilla seuraavilla kielillä:

  • Maatalousala ⇒ suomi, ruotsi, englanti, ukraina, venäjä
  • Puutarha-ala ⇒ suomi, ruotsi, englanti, ukraina, venäjä, vietnam
  • Metsäala ⇒ suomi, ruotsi, englanti, ukraina, venäjä
  • Taimitarha-ala ⇒ suomi, ruotsi, englanti, ukraina, venäjä
  • Teknologiateollisuus ⇒ suomi, ruotsi, englanti, ukraina, venäjä, puola, viro, romania

Mikäli olet ladannut sovelluksen jo ennen uudistusta, sovellus on päivitettävä. Tarkasta päivitystarve sovelluskaupastasi.

Keskeiset sisällöt toimivat ilman mobiiliyhteyttä. Sovelluksen keskeiset sisällöt avautuvat ilman mobiiliyhteyttä. Tarkemmat tiedot työelämästä ja elämisestä Suomessa löytyvät linkkien takaa. Linkkien avaaminen ja sovelluksen päivittäminen vaativat mobiiliyhteyden (internet).

Luotettava, maksuton, ei vaadi tunnistautumista. Teollisuusliiton Hermes -sovellus on käyttäjälle maksuton. Sovellus ei kerää käyttäjästä mitään henkilötietoja. Sovelluksen käyttö tapahtuu nimettömänä.

Lataa Teollisuusliiton Hermes -sovellus!