Liity jäseneksi

Liittyessäsi Teollisuusliittoon, liityt samalla myös ammattiosaston ja työttömyyskassan jäseneksi. Jäseneksi voi liittyä jokainen 15 vuotta täyttänyt palkansaaja, joka työskentelee Teollisuusliiton järjestämis- ja sopimusaloilla.

Liity heti Teollisuusliiton jäseneksi tai opiskelijajäseneksi!

Helpoiten liittyminen onnistuu täällä.

Voit liittyä Teollisuusliiton jäseneksi myös perinteisellä liittymislomakkeella. Täytä ja tulosta liittymislomake tästä. Liittymislomake on samalla myös jäsenmaksun perintälomake.

Opiskelijajäsenet

Opiskelijajäseneksi voit liittyä, jos opiskelet ammattiin Teollisuusliiton järjestämis- ja sopimusaloilla.

Opiskelijajäsenenä

  • voit osallistua liiton ja ammattiosaston toimintaan,
  • saat jäsenkortin ja jäsenlehden,
  • olet vakuutettu.

Opiskelijajäsenenä sinulta ei peritä jäsenmaksua. Opiskelijajäsenillä on puhe- ja esitysoikeus ammattiosastonsa kokouksissa, mutta ei äänioikeutta vaaleissa tai muissa äänestyksissä.

Opiskelijajäseneksi voit liittyä tästä.

Muut kannatusjäsenet

  • Useammalla alalla työskentelevä jonkun muun ammattijärjestön varsinainen jäsen, joka työskentelee ammattiosaston sääntöjen 3 § 2 kohdan mukaisilla aloilla.
  • Suomessa ammattiosaston sääntöjen 3 § 2 kohdan mukaisilla aloilla työskentelevä palkansaaja, joka ei ole Suomen työttömyys- tai sosiaaliturvan piirissä.

Muiden kannatusjäsenten jäsenmaksusta päättää valtuuston syyskokous.

Vapaajäsenet

Ammattiosaston jäsen saavuttaa vapaajäsenyyden siirryttyään vanhuuseläkkeelle tai varhennetulle vanhuuseläkkeelle, kun hän on liittynyt ammattiosastoon 31.12.2012 mennessä ja ollut jäsenenä yhtäjaksoisesti vähintään 30 vuotta.