Lohja Spa & Resort

Lohja Spa & Resort tarjoaa rentoutumiselämyksiä

Lohja Spa & Resort tarjoaa mukavaa majoitusta ja hiljattain uusitun elämyskylpylän. Se sijaitsee Karjalohjalla upean Lohjanjärven rannalla vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja reilun tunnin ajomatkan päässä Turusta. Tutustu kohteeseen tarkemmin osoitteessa www.lohjaspa.fi.

Teollisuusliiton jäsenenä voit hyödyntää loistavia etuja:

  • Vuorokauden kylpyläloma kahdelle 125 € (normaalihinta 162 €). Sisältää majoituksen kahden hengen standard-huoneessa, aamiaisen noutopöydästä sekä elämyskylpylän ja kuntosalin käytön.
  • Vuorokauden loma yhdelle 98 € (normaalihinta 116 €). Sisältää majoituksen yhden hengen standard-huoneessa, aamiaisen noutopöydästä sekä elämyskylpylän ja kuntosalin käytön.
  • Vuorokauden perheloma 2 aikuiselle ja 1–2 alle 15-vuotiaalle lapselle 149 € (normaalihinta 166 €). Sisältää majoituksen rinnetalon perhehuoneessa, aamiaisen noutopöydästä sekä elämyskylpylän ja kuntosalin käytön.

Tarjoukset voimassa 30.12.2023 asti paitsi juhannuksena ja jouluna.

Tee varaukset ja hyödynnä etusi Lohja Span verkkosivuilla tai myyntipalvelussa 030 608 40 (ma–pe kello 8–17) koodilla, jonka löydät mobiilijäsenkortista.

Muista ottaa jäsenkortti mukaasi, sillä hotelli tarkistaa jäsenyytesi.

Yhteystiedot:

Lohja Spa & Resort
Ylhäntie 1
09120 Karjalohja
www.lohjaspa.fi
[email protected]