Imatran kylpylä

Imatran Kylpylän tarjoamat alennukset

Teollisuusliiton jäsenet saavat Imatran Kylpylän perushintaisesta hotelli- ja loma-asuntomajoituksesta sekä majoitusvaraukseen yhteyteen etukäteen varatusta, normaalihintaisesta puolihoito- tai täysihoitoateriasta alennusta arkisin (sunnuntaista torstaihin) 20 prosenttia ja viikonloppuisin (perjantaista lauantaihin) 10 prosenttia. Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö.

Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on Teollisuusliiton jäsen tai henkilökuntaan kuuluva. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä. Varaus tulee tehdä liiton jäsenen tai henkilökuntaan kuuluvan nimellä, ja liittoedusta tulee mainita varauksen teon yhteydessä.

Alennukset eivät koske Chalet-sviittejä, Villas-huoneistoja, ennalta maksettavia alennushintoja, tarjoushintoja, lomapaketteja tai muita varauskanavia. Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti. Alennukset eivät ole voimassa viikoilla 8–10, 27–29 ja 52, eivätkä erikoistapahtumien aikana.

Alennukset annetaan vain Imatran Kylpylän myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista, puh. 0300 870 502 tai [email protected].

Varauksia koskevat normaalit peruutus- ja maksuehdot. Lisätietoa osoitteessa www.imatrankylpyla.fi.