Lediga jobb vid Industrifacket

Aluepäällikkö

Teollisuusliitto hakee aluepäällikköä Vaasaan

Teollisuusliitto etsii Pohjanmaan toiminta-alueelle Vaasaan aluepäällikköä, joka tekee antaumuksella työtä liiton jäsenten hyväksi.

Toimit kannustavana ja vastuuta jakavana esihenkilönä omille johdettavillesi.  Suunnittelet ja kehität aktiivisesti alueen toimintaa tiimiläistesi kanssa.

Aluepäällikkönä vastaat toiminta-alueesi järjestöllisestä kehityksestä ja edunvalvonta-asioiden sujuvasta hoitumisesta. Luot ja ylläpidät aktiivisesti yhteistyöverkostoja. Sinulla on myös tärkeä rooli aluepäällikkötiimissämme.

Olet energinen, ratkaisukeskeinen ja aikaansaava. Ideoit ja kokeilet rohkeasti uusia toimintatapoja. Kommunikoit sujuvasti molemmilla kotimaisilla sekä englanniksi.

Tule mukaan kehittämään aluetoimintaamme entistä ketterämmäksi! Odotamme hakemustasi viimeistään 3.11.2021.

Lisätietoja antaa aluetoiminnan päällikkö Merja Rinne ([email protected])  puh. 050 3064437 seuraavina soittoaikoina: to 28.10. kello 15–18, ke 27.10. kello 8–9 ja ma 1.11. kello 16–17. 

Lue lisää ja hae

Aluetoimitsija

Teollisuusliitto hakee aluetoimitsijaa Vaasaan

Etsimme joukkoomme Vaasaan positiivista, motivoitunutta, rohkeaa ja ennakkoluulotonta aluetoimitsijaa – sinua, joka olet valmis oppimaan uutta ja jakamaan osaamistasi.

Sinulla on kokemusta ja näkemystä työelämän edunvalvonnasta sekä ay-liikkeen järjestötoiminnasta. Keskustelet ja kirjoitat sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi. Sinut tunnetaan ratkaisukeskeisyydestäsi ja erinomaisista neuvottelutaidoistasi. Ihmisten kanssa toimiminen on sinulle helppoa ja luontevaa. Kaiken lisäksi olet kiva työkaveri.

Aluetoimitsijan työ on monipuolista ja vaihtelevaa – kahta samanlaista päivää ei ole. Pääasiallisina työtehtävinä on jäsenten työsuhdeasioiden hoitaminen, ammattiosastotoiminnan tukeminen ja työpaikkojen järjestäminen Pohjanmaan alueella. Työpäivät ovat epäsäännöllisiä ja ajoittain myös viikonloput kuluvat työn merkeissä. Alueella sutjakasti liikkuminen edellyttää oman auton käyttöä.

Valituksi tulevalle takaamme mielenkiintoisen työtehtävän, joustavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.11.2021. 

Lisätietoja voit kysellä Jukalta ke 27.10. kello 10–14, pe 29.10. kello 9–14, ma 1.11. kello 13–16 ja ke 3.11. kello 8–12 (Jukka Seppälä, aluepäällikkö puh. 0400 878 395 tai [email protected]).


Lue lisää ja hae