Lediga jobb vid Industrifacket

Arkistoharjoittelija

Haluaisitko jättää jälkesi ammattiyhdistyshistoriaan? Haemme harjoittelijaa laajaan ja mielenkiintoiseen arkistoomme keskustoimistollemme Helsingin Hakaniemeen. Arkistoharjoittelijana saat kattavan kuvan ammattiyhdistysliikkeen arkistonhoidon kokonaisuudesta. Pääset osallistumaan liiton historiallisen arkistoaineiston järjestämiseen ja luettelointiin, asiakirjojen digitointiin sekä arkistomakasiinien järjestämiseen. Erilaiset tietopalveluun liittyvät tehtävät ovat myös osa harjoittelua.

Työskentelemme monien yhteistyökumppaneiden kanssa, joten oma-aloitteisuuden ja huolellisuuden lisäksi myös hyvät yhteistyötaidot sekä tietotekniikan käyttötaidot ovat tarpeen.

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja se toteutetaan vuoden 2019 aikana. Ajankohta sovitaan yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkistonhoitaja Ulla Hämäläinen ([email protected] ja puh. 040 647 7189). Ullan saat parhaiten puhelimen päähän arkisin klo 9–11.

Lähetä hakemuksesi 27.1.2019 mennessä https://teollisuusliitto.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=5

Teollisuusliitto ry on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Liittoon kuuluu noin 220 000 jäsentä, jotka työskentelevät 34 sopimusalalla. Keskeisimpänä tavoitteenamme on parantaa työehtoja neuvottelemalla ja sopimalla. Meillä on tärkeä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja toimintamme vaikuttaa monin tavoin työntekijöiden arkeen. Tule mukaan innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan joukkoomme edistämään hyvää työelämää.

Lue lisää ja hae

Sihteeri

Oletko hyvä organisoimaan? Pysyvätkö langat käsissäsi ja hymy huulilla kiireenkin keskellä? Onhan ihmisten kanssa työskentely sinulle mieluisaa? Kiinnostaisiko monipuolinen työnkuva?

Etsimme nyt täydennystä talon sisältä matkapalveluihin Tikkasen Helin ja arkistonhoitoon Hämäläisen Ullan työkaveriksi.

Matkapalveluissa hoidat erilaisia matkavarauksia ja tapahtumien järjestämisiä sekä osallistut aktiivisesti toiminnan kehittämiseen.

Arkistossa osallistut liiton arkistoaineiston järjestämiseen ja tallentamiseen sekä tietopalveluun liittyviin tehtäviin.

Käytämme työssämme monenlaisia it-ohjelmia ja laitteita, joten olethan sinut myös it-maailman kanssa!

Tarjoamme sinulle ehdottoman kivat työkaverit, monipuolista tekemistä, mahdollisuuden oppia uutta sekä verkostoitua kenties ihan uusiin yhteistyökumppaneihin!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Heliltä ([email protected]/ puh. 040 198 5513), Ullalta ([email protected] / puh. 040 647 7189) tai Leilalta ([email protected] /puh. 040 5497843)

Lue lisää ja hae