Lediga jobb vid Industrifacket

Määräaikainen aluetoimitsija

Teollisuusliitto hakee aluetoimitsijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Etsimme joukkoomme aluetoimitsijaa, jonka työtehtävät sijoittuvat pääosin Satakunnan alueelle. Aluetoimisto sijaitsee Porissa. Työtehtävät liittyvät jäsenten edunvalvontaan ja työpaikkojen luottamushenkilöiden – ja ammattiosastojen toiminnan tukemiseen.

Olet etsimämme henkilö, jos olet yhteistyökykyinen ja ay-henkinen ja sinulla on kokemusta ammattiyhdistysliikkeen järjestö- ja edunvalvontatehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän merkityksellisessä työpaikassa. Bonuksena saat mukavan ja kannustavan työyhteisön. Mikäli innostuit, jätä hakemuksesi viimeistään 24.1.2021.

Tehtävä on määräaikainen: se alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2021 saakka. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot työehtosopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa aluepäällikkö Jouni Nurmela puh. 040 827 8348, [email protected]

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Liittoon kuuluu yli 200 000 jäsentä, jotka työskentelevät 35 sopimusalalla. Keskeisimpänä tavoitteenamme on parantaa työehtoja neuvottelemalla ja sopimalla. Meillä on tärkeä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja toimintamme vaikuttaa monin tavoin työntekijöiden arkeen. Tule mukaan innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan joukkoomme edistämään hyvää työelämää!

Lue lisää ja hae