Lediga jobb vid Industrifacket

Aluetoimitsija, Pirkanmaa

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Liittoon kuuluu noin 220 000 jäsentä, jotka työskentelevät 34 sopimusalalla. Keskeisimpänä tavoitteenamme on parantaa työehtoja neuvottelemalla ja sopimalla. Meillä on tärkeä rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja toimintamme vaikuttaa monin tavoin työntekijöiden arkeen. Tule mukaan innokkaaseen ja eteenpäin katsovaan joukkoomme edistämään hyvää työelämää.

Etsimme nyt osaavaan ja hyväntuuliseen porukkaamme Tampereelle aluetoimitsijaa. Toiminta-alueena on Pirkanmaa. Aluetoimitsijana vastaat osaltasi alueen järjestötoiminnasta ja työsuhdeasioista sekä niiden parantamisesta. Olet aktiivisesti mukana paikallisorganisaation ja aluetoiminnan kehittämisessä ja osallistut alueen toiminnan suunnitteluun. Avustat ja tuet jäseniä ja luottamushenkilöitä muun muassa työsuhdeasioissa ja neuvottelutilanteissa. Pääset myös kehittämään järjestämistoimintaa alueella.

Sinulla on työelämän ja ay-liikkeen järjestö- ja työsuhdeosaamista. Olet aloitteellinen ja työskentelyotteesi on ennakoiva ja aktiivinen. Yhteistyökykysi ja sosiaaliset taitosi ovat loistavat. Ratkaisukeskeisellä otteellasi saat vietyä asioita hyvässä hengessä eteenpäin. Pystyt hoitamaan jäsenten asioita myös englanniksi. Mikä tärkeintä, olet myös kiva työkaveri ja työyhteisön jäsen. Työssäsi tarvitset omaa autoa. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen työelämään. Työtäsi tukevat ajanmukaiset työvälineet sekä joustava ja kannustava työyhteisö. Kiitoksena työpanoksestasi saat hyvät kehittymismahdollisuudet ja henkilökuntaedut. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi viimeistään 22.5.2019. Haastattelutilaisuuden pidämme Helsingissä 3.6.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat  Jan (aluepäällikkö Jan Laine,    [email protected])  arkisin 09.00 – 16.00, puh. 040 720 4087,  Merja  (aluetoiminnan päällikkö Merja Rinne,   [email protected]) 15.5. klo 10-16. puh.050 3064437 sekä   Ville-Petteri (järjestöasiantuntija / tietosuojavastaava Ville-Petteri Risberg, [email protected]) 3.-7.5. , 13.5. klo 13 asti ja 24.5. 

www.teollisuusliitto.fi


Lue lisää ja hae