Autoalan työhyvinvointikyselyn tulokset ja uusi työsuojeluopas on julkistettu

Autoalan työhyvinvointikyselyn tulokset on julkistettu. Kyselyn on toteuttanut alan työalatoimikunta, johon kuuluvat edustajat Teollisuusliitosta, Ammattiliitto Prosta, Autoalan Keskusliitosta ja Työturvallisuuskeskuksesta. Työalatoimikunta on autokaupan ja autokorjaamoalan yhteistyöelin, joka edistää työturvallisuutta, työsuojeluyhteistyötä ja työelämän kehittämistyötä oman alansa työpaikoilla.

Kyselyn tavoitteena on ollut kartoittaa autoalan toimipaikkojen työhyvinvoinnin perusasioitan ja antaa sitä kautta työpaikoille ja yrityksiin tietoa työmotivaation ja tuottavuuden kehittämiseksi. Kyselyn tulokset löytyvät tästä linkistä.

Autoallale uusi työsuojeluopas

Autoalan uusi työsuojeluopas on ilmestynyt. Opas on tehty yhteistyössä työturvallisuuskeskuksen autoalan työalatoimikunnassa.

Autoalan työsuojeluopas on luettavissa sähköisenä versiona ja sitä voi myös tilata suoraan Työturvallisuuskeskuksesta.