Avaimia luottamushenkilöiden jaksamiseen – ilmoittautumiset nopeasti

Murikka-opistossa järjestetään 11.-12.3. kurssi luottamusmiehille ja työsuojelutehtävissä toimiville. Kurssin tarkoitus on tukea jaksamista ja työkykyä, siellä käsitellään stressinhallintaa ja käydään läpi työpaikoilla syntyviä haasteellisia tilanteita. Ilmoittautumisia toivotaan mahdollisimman pian.

Kurssilla käsitellään työhyvinvointia, jaksamista ja työkykyä. Tarkastellaan luottamustehtävien kantavia ja kuormittavia tekijöitä sekä tutustutaan konkreettisiin keinoihin hallita stressiä. Keskeistä on vertaistuki ja kokemusten jakaminen muiden osallistujien kanssa.

Kurssi kuuluu työnantajan tuen piiriin useimmilla sopimusaloilla. Tarkista, kuuluuko kurssi oman sopimusalasi työnantajan tuen piiriin:

Ilmoittautuminen mahdollisimman pian. Kurssihakemuksen löydät osoitteesta

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Merja Westman, [email protected], puh. 020 77 41041