Teollisuusliitto etsii sopimusasiantuntijaa kemian sektorille

Hyväntuulinen asiantuntijaporukkamme kaipaa täydennystä kemian sektorin sopimusasiantuntijan monipuoliseen työhön! Etsimme sinua, joka intohimoisesti haluat edistää suomalaista työelämää!

Työssäsi vastaat kemian sektorin sopimusalojen, erityisesti kumiteollisuuden työehtosopimuksen piiriin kuuluvista työehtoasioista sekä kehität aktiivisella otteellasi alojen sopimus- ja työympäristötoimintaa. Vastaat kumiteollisuuden valtakunnallisesta järjestötoiminnasta. Osallistut alan työehtosopimusneuvotteluihin ja vastaat kumiteollisuuden työehtosopimuksen erityisasiantuntijuudesta.

Sinulla on jo entuudestaan kemianalojen työehtosopimusten syvällinen tuntemus. Arvostamme erityisesti kumiteollisuuden tes-osaamistasi. Olet kuin kotonasi neuvottelupöydän ääressä ja etsit aktiivisesti ratkaisuja hankalissakin tilanteissa. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja sosiaaliset taidot ovat keskeisiä onnistumistekijöitä tehtävässä. Sanomattakin on selvää, että sinut tunnetaan hyvänä ja reiluna työkaverina, joka haluaa kehittyä ja uudistua jatkuvasti.

Tukikohtasi on Hakaniemessä, mutta työskentelet ympäri Suomea. Tarvitset siis omaa autoa kulkemiseen.

Valituksi tulevalle takaamme mielenkiintoisen työtehtävän, joustavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Kiitoksena työpanoksestasi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Odotamme hakemustasi viimeistään 3.3.2019. Voit täyttää hakemuksen täällä.

Lisätietoja kertoo kemian sektorin johtaja Toni Laiho puhelimitse keskiviikkona 20.2. kello 9–12 ja torstaina 28.2. kello 17–19 (050 303 9272) tai sähköpostitse [email protected].