Ammattiosastot kurssin järjestäjinä

Ammattiosastot ovat tärkeässä roolissa koulutuksen järjestäjinä. Kun kurssi järjestetään lähellä, on helpompi saada mukaan myös uusia jäseniä. Ammattiosastokoulutusta voivat järjestää yksittäiset osastot tai lähekkäin sijaitsevat osastot yhdessä, jolloin on mahdollista tutustua myös naapuriosaston jäseniin.

Liitto kannustaa osastoja järjestämään koulutusta, tarjoamalla maksuttomia kouluttajia, valmiita kurssipaketteja sekä myöntämällä kurssitukea kurssijärjestelyistä syntyviin kuluihin. Lue ammattiosastokoulutuksesta tarkemmin täältä.

Ammattiosastoviikonloppu Murikka-opistolla

Ammattiosastot voivat järjestää kursseja myös Murikka-opistolla. Syyskuun puolivälissä osastoille on tarjolla viikonloppu erikoishintaan! Kerätkää siis porukka koolle 14.–15.9. ja lähtekää Murikkaan.

Lisätietoja Murikka-opiston sivuilta