Kone Hissien työntekijät lakkoon – syynä erimielisyys paikallisesta sopimuksesta

Kone Hissien työntekijät järjestävät vuorokauden mittaisen mielenilmaisun, joka alkaa keskiviikkona 8.5. kello 7.00. Syynä mielenilmaukseen on työnantajan tapa toimia ja tulkita yksipuolisesti paikallista urakointisopimusta.

Työnantaja on toiminnallaan ja toimimattomuudellaan rikkonut sopimusvelvoitteitaan. Olemme yrittäneet ratkaista kiistaa neuvottelemalla, mutta emme ole päässeet siinä meitä tyydyttävään urakointisopimuksen mukaiseen tulokseen, Kone Hissien pääluottamusmies Tapio Kuhmonen sanoo.

Kone Hissien yhtiön työntekijät pidättäytyvät keskiviikkona työstä Kone Hissien asennus- ja kunnossapitokohteissa.

Kone Hissit Oy on hissien, liukuportaiden, liukukäytävien ja automaattiovien kunnossapitoon ja peruskorjaukseen keskittyvä yhtiö.

Lisätietoja:
Pääluottamusmies Tapio Kuhmonen
puh. 040 502 4323
[email protected]