Hae elokuun First step – työturvallisuuteen ja terveyteen -kurssille

Kurssilla pohditaan työpaikan työturvallisuusasioita yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta työsuojelusta, vaan riittää, että olet kiinnostunut omasta ja muiden hyvinvoinnista työpaikalla.

Kurssi on liikuntapainotteinen. Varalan liikuntaopiston ammattitaitoiset ohjaajat liikuttavat kurssilaisia kurssiviikolla Murikan vehreissä rantamaisemissa.

Sinulla on opintovapaalain mukainen oikeus saada palkatonta vapaata kurssiajaksi. Kurssi ja täysihoito ovat maksuttomia ja myös matkat korvataan. Lisäksi liitto maksaa kurssille valituille päivärahan 39,98 euroa / päivä ja stipendin 36 euroa / päivä. Molemmat ovat verotonta tuloa.

Tule jatkamaan kesäkautta Murikkaan, työsuojelu kuuluu kaikille!

Lisätietoja kurssista ja hakemisesta: Sari Helminen, puh. 040 521 0970