Pienjoukkueet mukaan ay-futisturnaukseen 2020

Järjestyksessään jo 37. ammattiyhdistysten jalkapallon mestaruusturnaus pelataan Lahden Mukkulassa 21.–22.3.2020. Turnauksen teemana on syrjäytymisen ennaltaehkäisy; kaikilla on oikeus harrastaa ja kuulua joukkueeseen. Turnauksen suojelijana toimii STTK:n puheenjohtaja Antti Palola.

Joukkueiden toivomuksesta ensimmäistä kertaa turnauksen historiassa mukana on myös pienjoukkuesarja, joka madaltaa esimerkiksi työpaikkajoukkueiden kynnystä osallistua turnaukseen. Ottelut pelataan pienellä kentällä seitsemällä pelaajalla (maalivahti + 6 kenttäpelaajaa, lentävät vaihdot).

Osanottomaksu on 250 euroa. Ilmoittautumiset 29.11.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Turnauksen kilpasarja pelataan normaalisti täysillä joukkueilla. Tässä osallistumismaksu on 300 euroa ja viimeinen ilmoittautumispäivä sama kuin yllä.

Turnauksen ohjelmaan kuuluu yhteinen illanvietto sekä näytösottelu.

Yhteystiedot:

Pasi Lahti, kilpailupäällikkö

Puhelin: 045 787 20641

Sähköpostiosoite: [email protected]

Lapakatu 2 A 5, 15240  Lahti

Lue lisää: www.ayjalkapallo.info