Teollisuusliitto mukana 230 000 euron lahjoituksessa sairaanhoitopiireille

Teollisuusliitto yhdessä muiden SAK:laisten ammattiliittojen kanssa kantaa huolta paitsi suomalaisten toimeentulosta ja jaksamisesta myös terveydenhuollon kestävyydestä ja työn turvallisuudesta koronakriisin keskellä. Liitot ovat tehneet 12 sairaanhoitopiirille yhteensä 230 000 euron lahjoituksen suojavarusteiden ja laitteiden hankintaan.

Lahjoituksessa olivat mukana myös Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, Paperiliitto, Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU, Rautatiealan Unioni RAU, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL, Suomen Merimies-Unioni SMU, Suomen Muusikkojen Liitto ja Sähköliitto.

Lue koko tiedote SAK:n sivuilta.