Ihmettelen miten voin jaksaa – jäsentutkimuksen neljäs luku on julkaistu

Jaksamisen ja voimaantumisen resepti on kullakin omansa. Elämän mukavat asiat kannattelevat päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen. Jäsentutkimuksen neljäs luku, Ihmettelen miten voin jaksaa, käsittelee teollisuusliittolaisten jaksamista.

Jäsenkyselyssä tiedusteltiin, mikä auttaa liitonmiehiä ja -naisia jaksamaan. Vastauksissa kerrotaan itselle rakkaista asioista: Ystävät, perhe ja puoliso auttavat jaksamaan, lapset ja lapsenlapset tuovat valoa elämään. Stressi ja väsymys purkautuvat liikunnalla, luonnossa ja lemmikkien kanssa.

Monia auttaa myönteinen asenne tekemiseen ja ylipäätään olemiseen. Elämästä löytyy aina mukavia kiinnekohtia, vaikka jotkut asiat hiertäisivätkin.

Tutustu liiton jäsenten jaksamista käsittelevään lukuun tästä.

Kaikki tähän mennessä julkaistut jäsentutkimuksen luvut löydät tästä linkistä.