Sähköinen kurssihallintajärjestelmä käyttöön

Liitossa on jo pitkään valmisteltu eTaika-järjestelmän käyttöönottoa koulutusten ja osaamisen hallintaa varten. eTaika-järjestelmässä luodaan koulutuskalenteri, josta valitaan kurssi, täytetään kurssihakemus ja lähetetään se sähköisessä muodossa esimiehelle hyväksyttäväksi.

Esimiehen hyväksynnän jälkeen hakemus käsitellään koulutusyksikössä ja kurssille hyväksytyt saavat järjestelmän kautta kurssikutsut tarvittavine liitteineen. Kurssin jälkeen järjestelmän OmaPalvelusta voi tulostaa todistuksen ja suoritus näkyy myös koulutushistoriassa.

Joukko liiton jäseniä on testannut järjestelmää kevään aikana. Palautteiden mukaan järjestelmä on koettu helppokäyttöiseksi.

Ensimmäiseksi järjestelmä otetaan käyttöön alueellisten viikonloppukurssien ilmoittautumisissa.