Kyllä muisti pelaa!

Teollisuusliiton ja Työväen Arkiston toteuttama Yhteen hitsattu porukka -muistitietokeruu on loppusuoralla. Hankkeen saldona on 130 haastattelua ja reilut 50 työelämäkertaa.

– Lopputulos on mitä mainioin! Olemme saaneet erittäin korkeatasoisia työelämäkertoja ja haastatteluja kerättyä, toteavat tutkimuspäällikkö Anu-Hanna Anttila Teollisuusliitosta ja erikoistutkija Pete Pesonen Työväen Arkistosta.

Tekeillä on vielä muutama ryhmä- ja yksilöhaastattelu, joita korona-aika on siirtänyt.

Työelämäkerralliseen kirjoituskilpailuun raati valitsee parhaimmiston palkittavaksi seuraavan kuukauden aikana. Tulokset julkistetaan vappuaattona 30.4.2021. Tuolloin myös kerrotaan, mitkä ammattiosastot palkitaan aktiivisesta osallistumisesta muistitietokeruuseen.

Lisätietoja Yhteen hitsattu porukka -hankkeen sivuilla: