Tietosuojakoulutus kassan asiamiehille keskiviikkona 26.5.

Kassa järjestää luottamushenkilöille korona-aikana infotilaisuuksia Teams-ohjelman välityksellä joka viikko. Tulevassa infotilaisuudessa järjestetään tietosuojakoulutus kassan asiamiehille.

Tietosuojaan keskittyvä etäkoulutus järjestetään keskiviikkona 26.5. klo 13–14. Tilaisuudessa käsitellään arkaluontoisten henkilötietojen, jotka voivat olla esimerkiksi palkka- ja sairaustietoja, käsittelyä toimiessasi kassan asiamiehenä.

Koulutuksen lisäksi käymme vapaamuotoisesti läpi esille tulevia aiheita, jotka voivat liittyä yleisesti työttömyysturvaan tai esimerkiksi kassan palveluihin ja käsittelytilanteeseen.

Tilaisuuteen pääset osallistumaan Teams-linkillä, joka löytyy luottamushenkilöiden omalta sivulta. Sivuille kirjautuminen vaatii salasanan, joka on lähetetty sähköpostitse kevään aikana kassan asiamiehille. Jos et ole saanut salasanaa, ota yhteyttä kassan asiakaspalveluun, puh. 020 690 455.

Olethan myös huomannut, että voit liittyä infotilaisuuteen myös älypuhelimella – lataa tällöin vain Teams-sovellus kännykkääsi.