Liiton tarjoama tapaturmavakuus on täydentynyt ensikäynnin suorakorvausedulla

Teollisuusliitto on vakuuttanut työssäkäyvät ja työttömät jäsenet sekä opiskelijajäsenet vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella, joka korvaa tapaturman hoitokuluja vakuutusyhtiö Turvassa. Nyt tähän merkittävään jäsenetuun on kytketty vielä lisäetu. Jatkossa tapaturmaan liittyvä ensimmäinen hoitolaitoskäynti Pihlajalinnassa sujuu Teollisuusliiton jäseneltä omaa rahaa käyttämättä aina 250 euroon asti ilman omavastuuta. Näytät vain TaskuTurvasta Teollisuusliiton suorakorvauskorttia. Mahdollisia isompia jatkotutkimuksia varten jäsenen on mahdollista saada maksusitoumus.

TaskuTurva sujuvoittaa asiointiasi

Puhelimeen ladattavan TaskuTurva-sovelluksen suorakorvauskortti sujuvoittaa asiointia tapaturman sattuessa. Teollisuusliiton jäsenenä sinun on helppo tarkistaa liittosi tarjoaman vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sisältö TaskuTurva-sovelluksesta. Voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupan kautta. Henkilötietosi on suojattu, joten TaskuTurvan käyttöönottamiseen tarvitset pankkitunnukset.

Yhteistyökumppaninamme toimii Pihlajalinna, joka on 95 prosenttisesti suomalaisomisteinen yhtiö. TaskuTurvan kautta löydät kätevästi lähimmän Pihlajalinnan hoitolaitoksen.

Jos et ole ladannut TaskuTurvaa tai asioit jossain muualla kuin Pihlajalinnassa, hoituu korvausasia kuten aiemminkin eli maksat maksun ensin itse ja haet korvausta Turvasta verkkopalvelussa tai puhelimitse.

Toimintaohjeet tapaturman sattuessa:

  1. Avaa TaskuTurva. Varmistathan siellä olevista vakuutustiedoista, että kuulut vakuutettujen piiriin ja olet oikeutettu tapaturman hoitokulujen korvaukseen.
  2. Löydät linkin Pihlajalinnan sivuille ja ajanvaraukseen.
  3. Näytä Pihlajalinnassa TaskuTurvan suorakorvauskorttia ja Kela-korttiasi. Suorakorvauskortti käy tapaturman ensikäynnin kuluihin enintään 250 euroon asti.
  4. Homma selvä! Pihlajalinna laskuttaa Turvaa. Erillistä vahinkoilmoitusta ei tarvita.

Lisätietoa