Työttömyyskassan viestinlähetyksessä oli ongelmia tiistaina 15.6.

Teollisuuden työttömyyskassa lähetti tiistaina 15.6. koko jäsenistölleen viestin eAsiointiin. Viestissä kerrotaan, että Teollisuuskassa ja Rakennuskassa ovat vahvistaneet sulautumispäätöksen Avoimeksi työttömyyskassaksi vuodenvaihteessa.

eAsiointiin saapuneesta tiedotteesta lähetettiin myös kopio sähköpostilla, jotta jäsenet voisivat lukea viestin ilman verkkopankkitunnuksia vaativaa kirjautumista eAsiointiin. Turvallisuussyistä kassa lähettää sähköpostit pääasiallisesti suojattuina.

Sähköpostissa ollut linkki ei kuitenkaan toiminut kaikilla, sillä palvelimet eivät kestäneet suurta määrää viestejä. Näissä tapauksissa viesti on saattanut vaikuttaa epäilyttävältä, mutta kyse ei siis ollut huijaussähköpostista.

Kaikki ei mennyt aivan suunnitellusti. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta vaivaa.

Voit lukea sulautumispäätöstä koskevan tiedotteen myös kassan sivuilta.