Koulutusta lomautetuille ja työttömille

Työväen Sivistysliiton Taidolla työhön -koulutus on neljän viikon mittainen, käytännönläheinen ja maksuton koulutus lomautetuille ja työttömille. Koulutuksessa kehitetään työssä ja työnhaussa tarvittavaa osaamista, kuten digitaitoja, vuorovaikutustaitoja, kirjoitustaitoja ja matemaattisia taitoja sekä työelämätaitoja. Tavoitteena on löytää oma motivaatio ja polku jatkuvan oppimisen tielle.

Missä ja milloin?

Koulutukset pidetään arkipäivisin. Toistaiseksi tulevat kurssit järjestetään etänä koronatilanteen vuoksi. Osallistujille tarjotaan tarvittaessa tietokone lainaan. Kurssin alkaessa kurssilaiset opastetaan laitteiden käyttöön 1–2 henkilöä kerrallaan niin, että huomioidaan turvavälit ja muut turvallisuusohjeet. Opastus voidaan järjestää ainakin Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Riihimäellä.

Lisätietoa kursseista