Haku SASKin lähettiläskoulutukseen on auki

SASKin lähettiläskoulutus järjestetään Helsingissä 7.–9.10.2022. Haku koulutukseen on auki 11.9. asti. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille 15.9.2022 mennessä.

Koulutus on suunnattu työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneille henkilöille. Koulutuksen tavoite on lisätä tietoutta SASKin ja sen kumppaneiden työstä maailmalla, globaaleista työelämäkysymyksistä sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Aiempaa osaamista tai tietoutta aiheesta ei tarvita. Tässä koulutuksessa lisäteemana on siirtotyöntekijöiden oikeudet jalkapallon MM-kisatyömailla Qatarissa.

Koulutuksen jälkeen osallistujista tulee SASKin vapaaehtoistoimijoita, eli SASK-lähettiläitä. Lähettiläät voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle.

Toivomme, että koulutukseen hakee joukko eri ikäisiä, eri taustaisia sekä eri sukupuolta edustavia ihmisiä ja valinnoissa tullaan painottamaan moninaisuutta. Jokaisen apua tarvitaan maailman työntekijöiden oikeuksien parantamisessa, joten hae rohkeasti mukaan!

Lisätietoja ja hakulinkin löydät SASKin sivuilta