Liittokokousvaalien äänestysprosentti lähes 27

Teollisuusliiton liittokokousvaalien perjantaina 10. maaliskuuta käynnistynyt äänestys on jatkunut edelleen vilkkaana.

Äänestysprosentti oli tiistaiaamuna 21. maaliskuuta 26,9. Siitä sähköisiä ääniä oli 21,3 ja postiääniä 5,6 prosenttiyksikköä.

Teollisuusliitto kiittää kaikkia äänestäneitä ja toivoo, että työpaikoilla ja ammattiosastoissa jatketaan aktiivista työtä äänestysvilkkauden nostamiseksi mahdollisimman korkeaksi. Liitto arpoo kaikkien äänestäneiden kesken kuusi kahden lipun VIP-pakettia jääkiekon MM-kisojen 23.5.2023 Tampereella pelattavaan alkusarjan Suomi–Tanska-otteluun. Muistathan mainita työkavereillekin.

Mitä useampi äänioikeutettu jäsen äänioikeutensa käyttää, sitä vahvempi on Teollisuusliiton asema jäsentensä etujen ajajana ja valvojana, ja sitä tehokkaammin se pystyy tehtävänsä tulevaisuudessa hoitamaan.