Ilmoittaudu Reilu työyhteisö -seminaariin

Lähde mukaan Reilu työyhteisö seminaariin Murikka-opistolla 7.–8.9.

Seminaarin aiheita ovat tasa-arvo-ja yhdenvertaisuus. Luvassa on mielenkiintoista asiaa työyhteisöstä. Kaksipäiväisessä seminaarissa paneudumme vuokratyön työsuhteiden hankaluuksiin, neurokirjon huomioimiseen työpaikoilla sekä työkyvyn hallintaan läpi työelämän.

Viikonlopun aikana pääset keskustelemaan ja pohtimaan näitä teemoja. Tarkoituksena on, että osallistujat saavat käytännön vinkkejä ja toimintaohjeita työpaikoilleen, joiden avulla huomioida omaa työkykyä, työssä viihtymistä ja edistää työyhteisön monipuolisuuden myönteistä kehitystä.

Tärkeä osa viikonloppua on muihin tutustuminen, hauskan pito ja rentoutuminen. Siihen Murikka-opistolla on hienot puitteet. Ympäröivä upea ranta ja muu luonto, Spa, saunat, kuntosali ja hotelli ovat käytössäsi ja illan kruunaa suunniteltu, mutta vielä yllätyksellinen iltaohjelma.

Seminaari on tarkoitettu Teollisuusliiton työmarkkinoiden käytettävissä oleville jäsenille.

Seminaari alkaa lauantaina noin kello 10 ja päättyy sunnuntaina lounaaseen. Tarkempi aikataulu ja ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä