Vappua juhlitaan kymmenillä paikkakunnilla Helsingistä Kemijärvelle

SAK:laisia vappujuhlia järjestetään ensi keskiviikkona eri puolilla maata. Teollisuusliiton 2. varapuheenjohtaja Heli Puura pitää vappupuheen Kiteellä ja 3. varapuheenjohtaja Jari Nilosaari Raumalla. Torniossa puheen pitää aluetoimitsija Jari Mehtälä.

Helsingin työväen vappujuhla alkaa Hakaniemen torilta, jossa vappukulkue järjestäytyy kello 11 alkaen. Kulkue lähtee kohti Rautatientoria kello 12.

Rautatientorilla on ohjelmaa lapsille ja aikuisille kello 11 alkaen. Varsinainen vappujuhla alkaa kello 12.30. Rautatientorilla puhuvat tänä vuonna SAK:n hallituksen varapuheenjohtaja Matti Huutola ja SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne. Musiikista vastaavat muun muassa Kengurumeininki ja Litku Klemetti.

Eri puolilla Suomea järjestettävät vappujuhlat löydät täältä. Listaa täydennetään tietojen tarkentuessa.