Tervetuloa kursseille – Murikassa kartetaan koronaa lukuisilla varotoimilla

Murikan kurssit ovat jälleen käynnistyneet pitkän koronatauon jälkeen. Varotoimia on mietitty tarkkaan ja viranomaisten linjauksia kuunnellaan herkällä korvalla.

Riittävien turvavälien takaamiseksi kurssikoko on rajattu 16 henkilöön. Majoitusta on tarjolla ainoastaan yhden hengen huoneissa ja ruokailut on porrastettu. Jokaisen kurssin alussa opettaja antaa tarkempia turvallisuusohjeita.

Myös koko Murikanrannan kokoushotelli on päivittänyt omavalvontaan liittyvät turvallisuusohjeet koronaepidemian myötä. Ne koskevat paitsi kurssilaisia myös henkilökuntaa.

Esimerkiksi ravintoloiden ja muiden yleisten tilojen asiakaspaikkamäärää on rajoitettu niin, että jokaiselle asiakkaalle on istuma- ja pöytäpaikka. Siivousta on tehostettu, kättelystä pidättäydytään ja käsidesin käyttö on otettu rutiiniksi. Katso kaikki toimet tästä.

Keväällä peruuntuneita kursseja on siirretty syksyyn. Sen vuoksi esimerkiksi painetun opinto-oppaan päivämäärät eivät nyt pidä paikkaansa. Syksyn kurssien ajankohdat ja tietoa kurssien sisällöstä löydät Murikan sivuilta. 

Nähdäänhän Murikassa – koulutus koukuttaa!