Tukea paikalliseen sopimiseen

Syksyllä järjestetään Neuvotellen paikalliseen sopimukseen -kursseja eri puolella maata. Kurssi sopii työpaikkojen ja ammattiosastojen luottamustehtävissä toimiville ja muille aiheesta kiinnostuneille jäsenille.

Kurssilla saa tietoa paikallisen sopimisen merkityksestä ja tavoitteista osana työpaikan toimintaa. Siellä käydään myös läpi, mistä voidaan sopia ja kuka sopii sekä sopimuksen tavoitteet, tekeminen ja siitä tiedottaminen. Lisäksi perehdytään neuvotteluprosessin kulkuun ja kehitetään neuvottelutaitoja käytännön harjoitusten avulla, jotta jokainen kurssin käynyt olisi entistä varmempi ja taitavampi neuvottelija.

Ilmoittaudu sinua lähinnä olevalle kurssille, liiton verkkosivujen tapahtumakalenterin kautta tai koulutusyksikköön: Päivi Mäensivu-Lunnas, puh. 045 636 5392.