Seuraa liiton ohjeistuksia koronavirukseen liittyen – aluetoimistot palvelevat vain sähköisesti

Keräämme keskitetysti koronavirusepidemiaan liittyvää tietoa koronasivuille www.teollisuusliitto.fi/korona. Sivuilta löydät olennaiset kysymykset ja vastaukset palkanmaksusta, korvauksista sekä työntekijöiden oikeuksista ja velvollisuuksista koronavirusepidemiaan liittyen.

Päivitämme sivua säännöllisesti tilanteen kehittyessä. Viimeisimmät päivitykset ohjeistuksiin on tehty 31.3.2020.

25.3. sivuille on lisätty sopimusalakohtaiset pöytäkirjat koronaviruksen vaikutusten lieventämiseksi työehtosopimukseen tehtävistä väliaikaisista muutoksista.

Seuraa myös liiton verkkosivujen ajankohtaisia uutisia ja somekanavia.

Aluetoimistot suljettu, palvelu jatkuu sähköisesti

Teollisuusliitto on päättänyt lopettaa henkilökohtaisen jäsenpalvelun aluetoimistoissa toistaiseksi koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Jäsenpalvelua hoidetaan edelleen sekä puhelimitse että sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät täältä.