Maatalousalojen tes-neuvotteluja jatketaan ensi viikon perjantaina

Teollisuusliitto ja Maaseudun Työnantajaliitto jatkoivat maaseutuelinkeinojen, puutarha-alan, turkistuotantoalan sekä viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimusneuvotteluja tänään tiistaina 31. tammikuuta. 

Molempien osapuolten tekstiesityksistä on saavutettu yhteisymmärrys, mutta palkankorotuksista yhteistä näkemystä ei ole saavutettu. 

Edellä mainittujen alojen työehtosopimusten sopimuskausi päättyy tänään tiistaina 31. tammikuuta. Niin sanottu sopimukseton tila alkaa huomenna keskiviikkona 1. helmikuuta. Vanhojen työehtosopimusten määräyksiä sovelletaan siihen asti, kunnes uudet työehtosopimukset astuvat voimaan.  

Neuvotteluja palkankorotusratkaisusta on sovittu jatkettavan ensi viikon perjantaina 10. helmikuuta.