Teollisuusliiton syysvaltuusto koolla Helsingissä 28.–29.11.

Teollisuusliiton valtuusto kokoontuu syyskokoukseensa Helsinkiin 28.–29.11.

Valtuusto vahvistaa kokouksessaan sääntömääräisinä asioina liiton hallituksen laatiman toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2024. Valtuusto myös päättää liiton ensi vuoden jäsenmaksun suuruudesta, hallituksen jäsenten ja asiantuntijoiden palkkioista ja päivärahoista sekä hallituksen ja ammattiosastojen esittämistä asioista. Valtuusto päättää lisäksi teknologiasektorin, kemian sektorin ja puutuotesektorin sektorijohtokuntien jäsenet ja varajäsenet kuluvalle liittokokouskaudelle 2023–2028.

Kerromme kokouksen päätöksistä Teollisuusliiton verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä Tekijä-lehden verkkosivuilla kokouksen aikana ja sen jälkeen.