Miksi opiskelijan ja nuoren kannattaa liittyä Teollisuusliittoon?

Kun olet nuori tai opiskelet Teollisuusliiton aloja, tutustu näihin sivuihin. Täältä löydät tietoa liiton nuorisotoiminnasta ja opiskelijajäsenyydestä. Liity jo nyt, se kannattaa!

Ammattiliitto tarjoaa opiskelujen alkuvaiheesta lähtien tukea ja apua, kun olet töissä. Yhdessä asioihin vaikuttaminen on tärkeää myös opiskelijalle. Tämä tapahtuu liittymällä ammattiliittoon.

Ammattiliiton jäsenenä olet mukana rakentamassa hyvää työelämää ja parantamassa oikeuksiasi työntekijänä. Sen lisäksi saat töissä käytännön neuvoja luottamusmieheltä ja ammattiliiton asiantuntijoilta.

Mitä useampi opiskelija kuuluu liittoon, sitä vahvempia olette.

Opiskelijajäsenyys on maksutonta opiskelujen ajan ja saat samat jäsenedut kuin muut liiton jäsenet. Kun täysi-ikäisenä olet työelämässä, liityt varsinaiseksi jäseneksi ja maksat jäsenmaksun saat myös oikeuden ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan.

Teollisuusliiton opiskelijajäsenelle kuuluvat muun muassa seuraavat edut: matkavakuutus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, polttoainealennukset, alennuksia lomakohteista sekä työelämään siirtymistä helpottavat urapalvelut, duunivalmennus ja työtori.

Liity opiskelijajäseneksi jo tänään tästä linkistä