Lähde ammattiosaston syyskokoukseen

Teollisuusliiton ammattiosastojen syyskokoukset lähestyvät. Ammattiosastojen sääntöjen mukaan syyskokous on pidettävä 1.10.–30.11., ja kokouskutsut on lähetettävä viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta.

Kokoukset ovat avoimia kaikille ammattiosaston jäsenille. Syyskokouksessa jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa oman ammattiosastonsa toimintaan esimerkiksi valitsemalla ammattiosaston hallitus seuraavalle vuodelle tai kaksivuotiskaudelle, jos ammattiosasto on niin päättänyt. Syyskokouksessa hyväksytään myös toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavalle vuodelle.

Syyskokouksen järjestelyissä on hyvä ottaa huomioon, että syyskokouksen henkilövalinnoista on pidettävä erillinen ehdokasasettelukokous, jos ammattiosaston kevätkokous on niin päättänyt.

Kokouksen järjestämiseen liittyvää neuvontaa saa aluetoimistoista.