Teollisuusliitolta uusia poliittisia työtaistelutoimia – ulosmarsseja Helsingissä

Teollisuusliitto jatkaa lyhytkestoisia tunnin ulosmarsseja torstaina 12. lokakuuta kuudella työpaikalla Helsingin vaalipiirin alueella.

Ulosmarssit ovat Teollisuusliiton jäsenten vastalause maan hallituksen toimille. Hallitusohjelman työelämäheikennykset kohdistuvat kaikki yhteen ja samaan ryhmään: työntekijöihin. Teollisuusliiton toimet ovat osa SAK:n yhteistä Painava syy -kampanjaa, jonka tavoitteena on puolustaa työntekijöitä hallituksen yksipuolisia heikennys- ja leikkausesityksiä vastaan. Lue lisää syistä, miksi poliittisiin työtaistelutoimiin on turvauduttu täältä.

Ulosmarsseihin osallistuvat työpaikat ovat ABB Oy Drives Pitäjänmäki, ABB Oy Marine and Ports Vuosaari, ABB Oy Large Motors and Generators Pitäjänmäki, GE Healthcare Finland Oy Helsinki, Planmeca Oy Herttoniemi ja Teknos Oy Pitäjänmäki.

Ulosmarssit eivät koske hätätyötä, eivätkä sellaista työtä, joka on välttämätöntä hengen ja terveyden turvaamiseksi. Teollisuusliitto noudattaa ulosmarsseissa neljän päivän ilmoitusaikaa.

Tarkemmat tiedot ulosmarsseihin osallistuvista toimipisteistä löytyvät täältä.

Lisätietoja

  • Puheenjohtaja Riku Aalto (haastattelut), puhelin 0400 711 072.
  • Järjestämisvastaava Mika Häkkinen (työtaistelutoimiin ja luottamusmiehiin liittyvät tiedustelut), puhelin 040 652 8722.