Teollisuusliitto hakee lastenohjaajia Murikan muksukursseille

Haemme reippaita lastenohjaajia ajalle 31.5.–12.6.2020. Lastenohjaajat huolehtivat Tampereen Teiskossa sijaitsevan Murikka-opiston muksukursseilla lasten hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä vanhempien opiskellessa kursseillamme. Lapsille on tarjolla ohjaajien järjestämää ja suunnittelemaa omaa toimintaa ikäryhmittäin.

Muksukursseille osallistuvat lapset ovat iältään 3–13 vuotiaita.  Arvostamme erityisesti työkokemusta erityislasten parista ja ensiaputaitoja. Olethan täysi-ikäinen ja sinulla on alalle koulutusta tai kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta?  Olet kärsivällinen, positiivinen ja tiimityötaitoinen.

Viikoittainen työaika on maanantaiaamu kello kahdeksasta perjantai-iltapäivään. Palkan lisäksi tarjoamme ruuat ja majoittumismahdollisuuden yhteismajoituksen muodossa. Ilmoita hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut vastuuohjaajan tehtävistä. Työhön liittyy yhteinen perehdytys- ja suunnittelupäivä, joka järjestetään sunnuntaina 31.5.2020.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 31.3.2020 tästä.

Lisätietoja antaa muksukurssien vastuuopettaja Heli Hokkanen (puh. 040 544 3961) seuraavina soittoaikoina: 5.–6.3. kello 8.30–15.30, 10.3. kello 9–12 sekä 19.3. ja 27.3. kello 13–15.