Toukokuun webinaarit liiton urapalveluissa – ilmoittaudu mukaan!

Liiton urapalveluissa on toukokuussa tarjolla webinaareja monesta eri aiheesta. Kaipaisitko uravalmentajan vinkkejä esimerkiksi työnhakuun tai hyvinvointisi edistämiseen? Katso webinaarit alta ja ilmoittaudu koulutuksiin vaikka heti osoitteessa www.urapalvelut.fi/teollisuusliitto.

Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Jos tarvitset apua, urapalveluiden chat-neuvonta ja puhelinpalvelu 040 220 6769 auttavat kysymyksissä.

Toukokuun webinaarit

Päivämäärä

Kellonaika

Muutos on mahdollisuus 6.5. 18
Sisäisen motivaation johtaminen 13.5. 18
Miten voisit nukkua paremmin, osa 2 20.5. 18
Työhaastattelu 27.5. 15
Arkiliikunta ja sen merkitys hyvinvointiin 27.5. 18

Kaikkiin webinaareihin ilmoittaudutaan tästä linkistä.

Etkö pääse osallistumaan juuri haluamaasi webinaariin? Ei hätää, sillä voit katsoa sen tallenteena myöhemmin, silloin, kun sinulle sopii. Kannattaa tutustua muihinkin webinaaritallenteisiin, jotka löydät urapalveluista kirjautumisen jälkeen.