Luottamushenkilöiden voimavarakahvilat jatkuvat jälleen

Teollisuusliitto järjestää syksyn aikana kuusi voimavarakahvilaa, jotka on suunnattu pääluottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille. Voimavarakahvilassa jaetaan ajatuksia ja kokemuksia, saadaan ja annetaan tukea ja keskustellaan erilaisista tilanteista, mitä työpaikoilla tulee eteen.

Tilaisuuksia on samana päivänä kaksi, toinen aamupäivällä ja toinen alkuillasta. Tilaisuudet ovat valtakunnallisia ja osallistujamäärä on rajattu, joten muista varata paikka ja myös peruuttaa se, jos et pääsekään osallistumaan. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Voimavarakahvilat järjestetään 21.9., 18.10. ja 23.11. Pääluottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut saavat kutsun sähköpostilla lähiaikoina.

Tarkkaile sähköpostiasi ja ilmoittaudu mukaan. Tervetuloa!