Voimavarakahvilat jatkuvat jälleen

Luottamustehtävässä toimiminen voi olla yksinäistä ja välillä erittäin kuormittavaa. Järjestämme kevään aikana neljä voimavarakahvilaa, joihin kutsumme kaikki pääluottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut.

Tilaisuudessa on tarkoitus jakaa ajatuksia ja kokemuksia, saada ja antaa tukea vaikeisiin tilanteisiin ja keskustella siitä, mitä työpaikoilla eteen tulee.

Tilaisuuksia on samana päivänä kaksi, toinen aamupäivällä kello 10–11.30 ja toinen alkuillasta kello 17–18.30. Voit mahdollisuuksien mukaan hyödyntää myös luottamusmiesaikaasi tilaisuuteen osallistuaksesi.

Tilaisuudet ovat valtakunnallisia ja osallistujamäärä on rajattu. Siksi paikka tulee varata, ja myös peruuttaa, mikäli sinulle tulee este. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille noin pari päivää ennen tilaisuutta.

Pääluottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut saavat kutsun sähköpostilla. Kutsussa on mukana ilmoittautumislinkit. Tarkkaile siis sähköpostiasi, ilmoittaudu mukaan ja tule linjoille tapaamaan muita Teollisuusliiton luottamushenkilöitä.

Ajankohdat ovat seuraavat: tiistai 7.2., tiistai 14.3., keskiviikko 19.4. ja tiistai 6.6.

Lisätietoja:

Vesa Kotaviita, [email protected], p. 0400 460 669

Tanja Mettovaara, [email protected], p. 050 303 9280