Luottamushenkilöiden voimavarakahvilat jatkuvat

Teollisuusliitto järjestää loppuvuoden aikana kolme voimavarakahvilaa, jotka on suunnattu pääluottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille. Voimavarakahvilassa jaetaan yhdessä ajatuksia ja kokemuksia, saadaan ja annetaan tukea ja keskustellaan erilaisista tilanteista, mitä työpaikoilla tulee eteen.

Tilaisuuksia on samana päivänä kaksi, toinen aamupäivällä ja toinen alkuillasta. Tilaisuudet ovat valtakunnallisia ja osallistujamäärä on rajattu, joten muista varata paikkasi, ja myös peruuttaa se, jos et pääsekään osallistumaan. Tilaisuudet pidetään Teamsissa ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Voimavarakahvilat järjestetään 26.10., 23.11. ja 14.12. Pääluottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut saavat kutsun sähköpostilla.

Tarkkaile sähköpostiasi ja ilmoittaudu mukaan. Tervetuloa!