Teollisuusliitolta uusia poliittisia työtaistelutoimia – ulosmarsseja Pirkanmaalla

Teollisuusliitto jatkaa lyhytkestoisia tunnin ulosmarsseja keskiviikkona 11. lokakuuta kolmella työpaikalla Pirkanmaan vaalipiirin alueella.

Ulosmarssit ovat Teollisuusliiton jäsenten vastalause maan hallituksen toimille. Hallitusohjelman työelämäheikennykset kohdistuvat kaikki yhteen ja samaan ryhmään: työntekijöihin. Teollisuusliiton toimet ovat osa SAK:n yhteistä Painava syy -kampanjaa, jonka tavoitteena on puolustaa työntekijöitä hallituksen yksipuolisia heikennys- ja leikkausesityksiä vastaan. Lue lisää syistä, miksi poliittisiin työtaistelutoimiin on turvauduttu täältä.

Ulosmarsseihin osallistuvat työpaikat ovat Amerplast Oy Tampere, Avant Tecno Oy Ylöjärvi ja Pilkington Automotive Finland Oy Tampere.

Ulosmarssit eivät koske hätätyötä, eivätkä sellaista työtä, joka on välttämätöntä hengen ja terveyden turvaamiseksi. Teollisuusliitto noudattaa ulosmarsseissa neljän päivän ilmoitusaikaa.

Tarkemmat tiedot ulosmarsseihin osallistuvista toimipisteistä löytyvät täältä.

Teollisuusliitto tiedottaa uusista ulosmarsseista lisää huomenna sunnuntaina 8. lokakuuta.

Lisätietoja

  • Puheenjohtaja Riku Aalto (haastattelut), puhelin 0400 711 072.
  • Järjestämisvastaava Mika Häkkinen (työtaistelutoimiin ja luottamusmiehiin liittyvät tiedustelut), puhelin 040 652 8722.