Sinustako korkeakouluopiskelija?

Teollisuusliitto tarjoaa jäsenilleen väylän korkeakouluopintoihin niin sanottujen polkuopintojen avulla yhteistyössä Humanistisen ammattikorkeakoulun (Humak) kanssa. 60 opintopisteen laajuiset polkuopinnot kestävät 1–1,5 vuotta.

Polkuopintoryhmään otetaan 15 opiskelijaa. Opinnot alkavat ensi syksynä. Teollisuusliitto tukee opintoja taloudellisesti maksamalla hyväksytysti suoritettujen opintojen kurssimaksut.

Valinnoissa luemme eduksi aktiivisen opiskelun Murikka-opistossa tai muussa vastaavassa ammattiliiton opinahjossa. Lisäksi edellytämme sitoutumista opintojen loppuun saattamiseen.

Kun opiskelija on suorittanut 60 opintopistettä, on hänellä mahdollisuus hakea tutkintotavoitteisiin yhteisöpedagogin opintoihin erillishaun kautta.

Opintoryhmän lisäksi opiskelijan tukena toimii Murikka-opisto, jotta opinnot sujuvat ja etenevät. Ohjaamme ja järjestämme vertaistapaamisia verkossa tarpeen mukaan. Polkuopintojen aikana järjestetään myös kolme lähiohjausjaksoa Murikassa.

Täytä hakemuksesta tähdellä merkittyjen kohtien lisäksi ainakin:

  • työkokemus
  • koulutustaso, oppilaitos sekä suorituksen ajankohta
  • Murikassa tai muussa oppilaitoksessa käymäsi kurssit
  • Toimita varsinainen vapaamuotoinen hakemus liitetiedostona. Kerro siinä, miksi haet opintoihin, suunnitelmasi opintojen etenemisestä ja tietotekniset valmiutesi.

Lähetä hakemuksesi 5.5.2024 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja antaa Timo Lehto: [email protected] tai puh. 040 752 6318.

Tutustu polkuopintoihin tarkemmin tästä.