Seuraa liiton ohjeistuksia koronavirukseen liittyen – koronaohjetta on päivitetty 4.5.

Keräämme keskitetysti koronavirusepidemiaan liittyvää tietoa koronasivuille www.teollisuusliitto.fi/korona. Sivuilta löydät olennaiset kysymykset ja vastaukset palkanmaksusta, korvauksista sekä työntekijöiden oikeuksista ja velvollisuuksista koronavirusepidemiaan liittyen.

Päivitämme sivua säännöllisesti tilanteen kehittyessä. Viimeisimpänä päivityksenä on 4.5. tarkennettu kohtaa 22. Vuosiloma ja karanteeni vuosiloman pituuden osalta.

Seuraa myös liiton verkkosivujen ajankohtaisia uutisia ja somekanavia.

Aluetoimistojen palvelut elokuusta alkaen ajanvarauksella

Teollisuusliiton aluetoimistot pidetään toistaiseksi suljettuina, joten tapaamisia varten on varattava aika etukäteen. Vierailuajan voi varata aluetoimitsijalta tai toimistosihteeriltä.

Ajanvarausjärjestelmällä liitto haluaa edelleen suojella jäseniä ja liiton henkilöstöä koronavirustartunnoilta. Lue lisää täältä.

Jäsenpalvelua hoidetaan edelleen myös sekä puhelimitse että sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät täältä.