Jäsentutkimus 2023 -kyselyn palkinnot arvottu

Jäsentutkimukseen osallistuneiden kesken arvottiin kaikkiaan 15 palkintoa. Arvonta suoritettiin kaikkien tutkimukseen osallistuneiden kesken. Jäsentutkimukseen osallistui peräti 22 153 jäsentä.

Voittajat löytyivät eri puolilta maata, mutta erityisen onnekkaita olivat oululaiset. Suurissa kaupungeissa asuvia ei arpaonni koskenut, esimerkiksi Tampereelle ja Helsinkiin ei palkintoja tullut.

Kaikille voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Pääpalkinnot, 500 euron arvoiset älypuhelimet, menivät Nastolaan, Ouluun ja Lietoon. Toisena palkintona arvottiin kaksi 200 euron arvoista urheilukelloa, jotka menivät Pohjois-Savoon Kiuruvedelle ja Leppävirralle. Kukin voittaja sai valita useammasta samanhintaisesta vaihtoehdosta itselleen mieleisen älylaitteen.

Lisäksi arvottiin osallistuneiden kesken kymmenen 150 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Lahjakortit lähtivät eri puolelle maata: Kotkaan, Vantaalle, Mynämäkeen, Pyhäntään, Teuvalle, Isojoelle, Turkuun, Kiiminkiin ja kaksi kappaletta Ouluun.

Arvonta suoritettiin Satunnaislukugeneraattorin avulla. Jokainen Jäsentutkimus 2023 -kyselyn vastaaja sai ensin järjestysluvun 1 ja 22153 väliltä. Tämän jälkeen generaattorin avulla arvottiin 15 järjestyslukua, joiden avulla saatiin voittajat selville.