Järjestötoiminta

Toimihenkilö- ja luottamusmiesilmoitukset

Liitto on ottanut käyttöön luottamushenkilöille uuden asiointipalvelun. Palvelun kautta voi täyttää myös ilmoituksen ammattiosaston toimihenkilöistä, ammattiosaston rekisterinkäyttäjien tietosuojasitoumuksen sekä ilmoituksen toimipaikan luottamusmiesvalinnoista.

Ammattiosaston toimihenkilöilmoituksen ja rekisterinkäyttäjän tietosuojasitoumuksen voivat tehdä vain ammattiosaston sääntömääräiset nimenkirjoittajat (puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri).

Ilmoitusten jättäjä pääsee kirjautumaan vahvan tunnistautumisen avulla uuteen asiointipalveluun. Uusissa lomakkeissa on myös tarvittavilta osin mahdollisuus sähköiseen allekirjoitukseen ja ne voi lähettää liittoon palvelun kautta.

Ilmoitusten jättäjien toivotaan käyttävän jatkossa asiointipalvelua lomakkeiden täyttämiseen ja lähettämiseen. Jotta lomakkeiden täyttäminen sujuisi mahdollisimman mutkattomasti, nyt on hyvä hetki patistella oman ammattiosaston sekä oman työpaikan väkeä käymään päivittämässä ja tarkistamassa omat jäsentietonsa eAsioinnissa.

Lomakkeet

Voidaksesi käyttää pdf-lomakkeita, tarvitset Acrobat reader -ohjelman tai laajennuksen selaimeesi.

Voit tilata materiaaleja materiaalintilauslomakkeella, puhelimitse 020 774 1026 tai sähköpostilla [email protected].