Uppdatera dina kontaktuppgifter i e-tjänsten – korrekta uppgifter är viktiga ifall av stridsåtgärder

E-tjänsten är det behändigaste sättet för Industrifackets medlemmar och förtroendevalda att hålla sina kontaktuppgifter uppdaterade. Du loggar väl in i e-tjänsten för att kolla att alla uppgifter stämmer.

Förutom att det också lönar sig att lägga till kontaktuppgifterna till den egna arbetsplatsen, är det också skäl att lägga till din personliga e-postadress samt telefonnummer. Uppdatera gärna också den egna arbetsplatsens detaljerade uppgifter.

Det är viktigt att i synnerhet förtroendemännen uppdaterar någon annan e-postadress och annat telefonnummer än dem till jobbet, i fall att arbetsgivaren stänger e-posten eller samlar in jobbtelefonerna vid en eventuell arbetskonflikt.

Lägg också till ditt kontonummer för betalning av till exempel strejkbidrag. Utan medlemmens kontonummer kan inget strejkbidrag betalas.

Bekanta dig med e-tjänsten här.

Skriv ut arbetsplatsmeddelande

På svenska – Uppdatera din kontaktinformation

På finska – Päivitä yhteystietosi