Medlemskryssning 2020 – anteckna de viktiga datumen redan nu!

Nästa års roligaste medlemskryssning äger rum 5–6.9.2020, då vi seglar med Silja Europa från Helsingfors till Tallinn. Försäljningen av kryssningsplatserna börjar 25.3 kl. 10 på Matkapojats webbplats, per e-post och telefon.

Kryssningsprogrammet innehåller något för alla: viktiga frågor på händelsetorget, möjlighet att träffa ordförandena, egen förfest för de yngre, karaokeparty och -tävling, underhållning av stjärnartister samt det bästa möjliga sällskap och god mat.

Även om det ännu finns gott om tid till kryssningen, lönar det sig att förbereda den inom fackavdelningarna. Utse en kontaktperson på avdelningen som sköter bokningar och praktiska ärenden, fatta beslut om fackavdelningens stöd och marknadsför kryssningen. Sammanställ en deltagarlista i god tid så att ni kan reservera rätt antal platser.

I priset ingår hela programmet, hyttplats i den valda kategorin, buffémåltid och frukost. Priser från 48 euro per person. Alla priser och hyttklasser samt bokningsinformation uppdateras till fackets webbplats så snart som möjligt.