Medlemskryssningen flyttas fram till våren 2022

På grund av coronaläget flyttas Industrifackets medlemskryssning fram med ett år. Det innebär att det bli dags att kasta loss 7–8.5.2022. Ursprungligen skulle medlemskryssningen bli av i april 2021.

De bokningar som redan gjorts gäller fortfarande. Researrangören Matkapojat uppdaterar uppgifterna i bokningen och kommer att vara i kontakt med dem som gjort bokningen. Du behöver inte vara i kontakt med researrangören i det här skedet.

Industrifacket meddelar på webben och på förbundets Facebooksida om när biljettförsäljningen börjar igen.

OBS! Det händer saker också i vår: Lördagen 10.4.2021 klockan 18 samlas vi på webben för en gemensam förfest. Det blir både underhållning och viktig information för medlemmarna. Vi berättar mer om förfesten i våra kanaler i ett senare skede.