Jobbar du på Finlands bästa TES-arbetsplats 2022? Tävlingen börjar i dag

Industrifackets tävling om Finlands bästa TES-arbetsplats 2022 börjar i dag. I tävlingen söker vi en sådan arbetsplats i någon av Industrifackets branscher, där saker och ting är riktigt bra ur både arbetstagarens och arbetsgivarens synvinkel! Förkortningen TES kommer finskans työehtosopimus, det vill säga kollektivavtal. Tävlingen pågår 12.10–30.11.2022. Vinnaren meddelas personligen.

Bland alla deltagare utlottas 3 högklassiga Kajo Bright-ryggsäckar. Vinnaren och det team som hen valt kan se fram emot ett motionsevenemang mitt i naturen samt bastu och middag. Dessutom kommer det vinnande teamet också att intervjuas för Industrifackets egen medlemstidning Tekijä.

Kriterier som används för att välja vinnaren, mer information och anmälningar hittar du på: suntessi.fi.