Ny medlemsförmån – Semestra förmånligt på Peurunka Spa & Resort

Som medlem i Industrifacket får du 15 procent rabatt på dagens inkvarteringspris när du bokar i Peurunka Spa & Resorts webbutik med förmånskoden som du hittar på det mobila medlemskortet. Förmånen är i kraft till 31.12.2023 och gäller endast bokningar som görs i Peurunka Spa & Resorts webbutik.

På Peurunka Spa & Resort kan du njuta av vandringslederna genom den vackra naturen. Spahotellet ligger vid en sjö i Laukas, 25 kilometer från Jyväskylä.

Behandlingsavdelningen erbjuder både kosmetolog- och massagebehandlingar samt omfattande rehabiliteringsverksamhet. Hotellet har ett stort rekreationsspa med olika slags bastur, bassänger och vattengymnastikpass. På listan finns också bowling, uthyrning av utrustning och många andra aktiviteter.

Instruktioner för nedladdning av ett mobilt medlemskort