Hermes stöder kollektivavtalskunnandet

Industrifackets mobilapplikation Hermes stöder både arbetstagarens och arbetsgivarens kunnande om kollektivavtal. Appen innehåller lättläst information om arbetsvillkoren inom jordbruks- och trädgårdsbranschen och skogs- och plantskolebranscen på fem språk. Språken är svenska, finska, engelska, ukrainska och ryska.

Appen är dessutom ett utmärkt verktyg för förtroendevalda och förbundets aktiva. Innehållet i appen har nu uppdaterats för att återspegla ändringarna till följd av den senaste förhandlingsrundan. Avsikten är att utvidga appens tillämpningsområde också till andra avtalsbranscher, med början i teknologiindustrin.

Dela gärna information om appen! Genom att sprida information om guiden för säsongsarbete och appen Hermes bidrar du till ett bättre arbetsliv för oss alla.